wat bieden wij

“Gelukkig kunnen we er zeker van zijn dat het inzetten van Via Trainingsacteurs altijd voldoet.
Er is nooit gedoe of onduidelijkheid, heel fijn gezien ons toch al hectische werk als docent”.

wat-bieden-wijVia Trainingsacteurs coördineert en promoot de inzet van haar enthousiaste trainingsacteurs. We leveren maatwerk door te kijken welke trainingsacteur het best past bij uw vraag en uw voorkeur. We kunnen voorzien in uw wensen. Mannen en vrouwen van diverse leeftijden, uiteenlopende opleidingen en uit verschillende werkvelden. Voordat de opdracht wordt uitgevoerd, zorgen we dat bij zowel de trainer als bij de trainingsacteur de verwachtingen duidelijk zijn. We willen graag optimaal kunnen werken zodat de cliënt of student optimaal kan leren.

We zijn slagvaardig door onze kleine organisatie, hanteren korte lijnen, hebben één aanspreekpunt, zijn betaalbaar en maken duidelijke afspraken. Zowel vooraf als na afloop van de opdracht is er contact met de coördinator over het verloop en eventuele verbeterpunten. We denken met u mee om de inzet zo efficiënt en effectief mogelijk te maken.

Via Trainingsacteurs heeft o.a. praktijkervaring bij:

Diverse beroepsopleidingen en bedrijven in Noord-Nederland: assessments, oefen- en praktijksituaties.
Deltion College Zwolle SMD, SCW en SAW

Hanzehogeschool GroningenSocial Work en Academie voor Gezondheidsstudies

1-ars Arbo-Rie Support– BHV training, omgaan met   agressie.
Regelmatig worden wij ingezet bij trainingen van ARBO RIE SUPPORT. Bedrijfshulpverleners, (BHV ers)  worden dan op uiterst realistische wijze getraind in het omgaan met agressie op de werkvloer. Onze acteurs zijn dan de agressors/gijzelnemers.